Välkommen och tack för att just DU besöker min hemsida.

Är född 1953 i Februari månad. Blev nr tre i en syskon skara av fyra, två äldre systrar och en yngre broder. Är uppväxt i dom mörka skogarna i Småland. Min far jobbade och slet på ett sågverk, lönen var knapp så familjen levde fattigt. 1960 startade jag i skolan i en så kallad B skola samma fröken i 1a och 2a klass.  Åren gick det blev grundskola yrkesskola och lumpen mellan 1973/1975. Har fyra barn med tre olika kvinnor 3 söner och en dotter. Barnen är födda mellan 1974 och 1994. Emil född 1993 och Viktor född 1994 föddes med grava handikapp. Tiden i hemmet med Emil och Viktor har varit tufft men lärorikt. Har lärt mig att kärleken segrar över allt. Älskar mina fantastiska söner. Besök denna sidan så kan du läsa mer om killarna HÄR:

Har en stark Guds tro om vi människor levde närmare Gud så tror jag att livet vore behagligare och lättare att leva. Ett rättesnöre nedan.

  1. Du skall inte ha andra gudar vid sidan av mig.
  2. Du skall inte missbruka Herrens, din Guds, namn, ty Herren kommer inte att lämna den ostraffad som missbrukar hans namn.
  3. Tänk på att hålla sabbatsdagen helig.
  4. Visa aktning för din far och din mor, så att du får leva länge i det land som Herren, din Gud, ger dig.
  5. Du skall inte dräpa.
  6. Du skall inte begå äktenskapsbrott.
  7. Du skall inte stjäla.
  8. Du skall inte vittna falskt mot din nästa.
  9. Du skall inte ha begär till din nästas hus.
  10. Du skall inte ha begär till din nästas hustru, inte heller hans tjänare eller hans tjänarinna, inte heller hans oxe eller hans åsna, eller något annat som tillhör honom.

img_0324